Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μια μικρή εισαγωγή...

Όπως γράφω και στην περιγράφη,οι εισαγωγές λίγο πολύ με τρομάζουν.Δεν συμπαθώ τις γενικεύσεις.Προτιμώ οι άνθρωποι να με μαθαίνουν σιγά σιγά,όχι απότομα απλά με λίγες λέξεις.

Αυτή η προσπάθεια για μένα είναι κάτι καινούριο,κάτι καινοτόμο.Μου αρέσει να μοιράζομαι ιδέες,σκέψεις,όνειρα και οράματα.

Νομίζω πως αυτή είναι η ουσία της ζωής.Μια ουσία που μέσα σε αυτούς τους...ενδιαφέροντες καιρούς έχει χαθεί.

Γι'αυτό,θα προσπαθήσω τα πράγματα που θα γράφω να έχουν λίγη από αυτή την ουσία.Σας υπόσχομαι όμως ότι θα βγαίνουν από την καρδιά μου,αυτό είναι σίγουρο.Σίγουρα συγκεκριμένη θεματολογία δεν θα υπάρχει.Ιστορία,πολιτική,καθημερινότητα,έμπνευση,βιβλία,ονειροπόληση.Λίγο απ΄όλα,αρκεί να υπάρχει ομορφία και ουσία,είτε έμμεση είτε άμεση.

Νομίζω πως ο Πλάτωνας ήταν εκείνος που είπε πως οι άνθρωποι κρίνουν περισσότερο από τα φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα καθώς η όραση ανήκει σε όλους ενώ η αντίληψη σε λίγους.Βάσει αυτού λοιπόν,μπορεί η εν λόγω ανάρτηση (με την προσπάθεια που ξεκινάει) να φαντάζει φτωχή(τουλάχιστον στα δικά μου τελειομανή μάτια!!),πιστέψτε όμως,κρύβει μέσα της το πάθος και την αγάπη μου ως μια μικρή εισαγωγή για όλα αυτά που θα έρθουν.Γι'αυτό το ταξίδι που ξεκινάει.Ελπίζω να επιλέξετε να ταξιδέψουμε μαζί!

Καλό ξημέρωμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου